JOGI NYILATKOZAT 

 

1. Bevezetés

A VIADUCTO Consulting Kft. (székhely: 8800 Nagykanizsa, Levente utca 1., Adószám: 24172570-2-20,Cégjegyzékszám: 20-09-073139, a továbbiakban: Szolgáltató) üzemelteti a www.jovoallogyerek.hu honlapot (a továbbiakban: Honlap)

2. Felelősségvállalás

A honlap tartalma általános útmutatást és tájékoztatást nyújt: nem helyettesíti a szakmai tanácsot, a honlap fenntartója ezzel kapcsolatban minden felelősséget kizár. Bármilyen döntéshozás vagy lépés megtétele előtt az ügyfeleknek azt tanácsoljuk, és egyúttal figyelmeztetjük őket, hogy kérjenek pontos tanácsadást a Szolgáltatótól. Mindazonáltal megtettünk minden tőlünk telhetőt, hogy az oldalon található információk helyességét biztosítsuk, de azok pontosságáért, teljességéért és időszerűségéért, valamint felhasználásukból származó eredményekért további felelősséget nem vállalunk. A Szolgáltató és képviselői ezért semmilyen esetben sem vonhatók felelősségre bárki által az ezen az oldalon található információk nyomán hozott döntései alapján megtett lépésekből származó speciális vagy hasonló károk miatt.

A Szolgáltató bármikor és előzetes értesítés nélkül módosíthatja az ezen az oldalon található információkat, adatokat vagy egyéb anyagokat.

A Szolgáltató nem garantálja a honlapon található funkciók zavartalan és hibamentes működését.

A Szolgáltató nem vállal felelősséget semmilyen kárért vagy veszteségért (beleértve a közvetlen és közvetett, következményes, különleges, gazdasági és általános veszteséget), akár szerződéses, gondatlansági vagy kártérítési okból is, amely e weboldal használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírus által, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból ered, beleértve – korlátozás nélkül –, minden olyan információt, adatot vagy egyéb anyagot, amelyhez kapcsolódik vagy amit felhasznál.

3. Szerzői jogvédelem

A Szolgáltató a jelen honlap tulajdonosa. A honlap tartalma (cikkek, tesztek, képek, a cikkek illusztrációi, szakértői tanácsok, blog bejegyzések stb.) teljes körű szerzői jogvédelem alatt áll. A tulajdonos minden jogot fenntart, különösen a mű integritásához való jogot, amely tiltja a szerzői jogvédelem alatt álló mű megmásítását, kiterjedve a mű másolására, átszerkesztésére, adaptációjára, fordítására, vagy bármely más jellegű felhasználására. A honlapon közzétett tartalmak részben vagy teljes terjedelemben történő másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos írásbeli engedélyével lehetsége

4. Jogkövetkezmények

A jelen jogi nyilatkozatban foglaltak megsértése esetén a Szolgáltató haladéktalanul megteszi a szükséges – azaz a polgári jogi és büntetőjogszabályokban foglalt – jogi lépéseket.

 

Kelt: Budapest, 2020. 11. 01.