PROFI TÁMOGATÁS, HOGY A JÖVŐ NE ÉRJEN FELKÉSZÜLETLENÜL

KAMASZOKNAK ÉS SZÜLŐKNEK

Hogy kezdődött?

 

Másfél évtizede kerültem kapcsolatba a szemlélet- és gondolkodásmódunk megváltoztatásának szükségességével és ezek fejlesztési lehetőségeivel.  Kezdetben a saját előrehaladásom motivált, de mióta nyilvánvalóvá vált, hogy 

mekkora változások érhetőek el egy képzett, profi szakember segítségével,

folyamatosan keresem a lehetőségeket, hogy minél több tudást megszerezzek, és a lehető legjobban tudjak segíteni másoknak is.

A kamaszokkal való munka gondolata nyolc évvel ezelőtt merült fel bennem. Azt tapasztaltam, hogy ez az a korosztály, akiknek nagy szükségük van támogatásra az önismereti fejlődésük útján, és nyitottak is az új módszerek kipróbálására. Azóta több száz gyerekkel dolgoztam tantermi keretek között, táborokban, tréningeken, csoportos és egyéni formában egyaránt. Az ebben az időszakban szerzett élményeim megerősítettek abban, hogy jó úton járok a fiatalokkal való közös munkával.

Miért indítottam a Jövőálló Gyerekek Programot?

Mert személyesen megtapasztaltam, hogy erős motivációval, egy jól meghatározott céllal és megfelelő tervezéssel 250%-os teljesítménynövekedést is el lehet érni.

Mert a sikerünk akár 90%-ban is múlhat azon, hogy hogyan bánunk magunkkal és másokkal. Ha megtanuljuk felismerni a saját és a többi ember szükségleteit, sokkal eredményesebben tudunk együttműködni.

Mert a 21. század közepe felé haladva, már nem elegendőek a 20. századi oktatási módszerek. 

Mert a fiataloknak és a szülőknek is szüksége van segítségre, hogy eligazodjanak ebben a gyorsan és nagyokat változó világban.

Mert köszönhetően az erős Felfedező motivátoromnak, jobbá szeretném tenni a világot.

Rólam

 

A három domináns motivátoromnak – Alkotó, Felfedező, Szakértő – köszönhetően soha nem érzem, hogy már eleget tudnék, folyamatos a késztetés, hogy újabb és újabb ismereteket szerezzek, a megszerzett tudást felhasználva pedig új módszereket és eszközöket alkossak, ezekkel hozzájáruljak a jövő alakításához.

Szülőként, segítő szakemberként minden erőmmel azon vagyok, hogy a rám bízott gyerekeket a lehető legjobban felkészítsem a sikeres életre, bármit is jelentsen ez számukra.

Hiszem, ha megtanítjuk a fiataloknak, hogy hogyan ismerjék meg saját igényeiket, hogyan bánjanak jobban magukkal, majd ennek hatására másokkal is, akkor választ tudunk találni az új idők kihívásaira, és a megfelelő készségek és tudás átadásával jövőállóvá tehetjük gyerekeinket.

dr. Kutnyánszky-Horváth Annamária

Képzések és kompetenciák

2020 - Gyermek és ifjúsági coach

2019 - Vizuális facilitáció képzés

2019 - Érzelmi intelligencia továbbképzés

2019 - Ifjúsági és felnőtt Motivációs Térkép tanácsadó

2019 - Akció tanulócsoport képzés

2018-2020 - Tréner, online tréning eszközök

2016 - Megoldásfókuszú coaching gyerekekkel és kamaszokkal

2014 - Magánéleti, üzleti és vezetői coach